20.12.2017 – tur/retur till Salo

Igår var ingen bra dag. Med ännu en dålig nattsömn i bagaget var jag arg som ett stucket bi hela dagen. Så jag gjorde det enda rätta och struntade i hemmet som såg ut som tredje världskriget, packade Milton i bilen och körde iväg till Salo för att få lite miljöombyte och tid för ”mig själv” istället. Ja, det var nästan som att vara för sig själv, för Milton låg tyst och snällt i vagnen hela tiden.

Hittade lite barnkläder inne på H&M som var på rea och ett par jeans åt mig på BIKBOK. H&M var faktiskt den enda butiken som redan hade rea framme. Kändes onödigt att handla till fullpris när man vet vad som är på kommande, så väntar på att rean drar igång i resten av butikerna om några dagar.

Nu skall jag försöka ta itu med oredan jag blundade för igår. Men först, cirka tre koppar kaffe. Trots en bättre nattsömn i natt känner jag mig fortfarande lika utmattad.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *