20.11.2017 – Helgen i ett nötskal

Helgen har varit rolig, men också fullspäckad med program. Sen vi hördes sist har vi alltså både hunnit gör HopLop och Ikea, jag har spelat en handbollsmatch i Grankulla och gått på 30-års överraskningsfest. Är med andra ord ingalunda utvilad efter den här helgen.

Man tror ju att man skall sova länge och bra när man har barnen borta, men det gör jag verkligen inte. För det första längtar man ihjäl sig efter dem och för det andra så har man tydligen någon inbyggd väckningsmekanism i kroppen som ammande mamma, som gör att man skall vakna var och varannan timme. Så störande. Summa summarum: rysligt trött idag och gissar att det kommer att gå åt en och annan kaffekopp under dagen för att hålla maskineriet igång. Men så är det ibland. Vill man ha roligt får man betala för det.

Hade på mig en underbar glittrig jumpsuit från Dry Lake i helgen. Tyvärr har jag inga bilder av hur den ser ut på, men bättre festplagg får man leta efter. Den är inte bara ursnygg, utan även galet skön! Som att glida runt i en mjukisdräkt. Har faktiskt en till sådan kvar från tiden då jag hade klädaffär, plus en del andra festklänningar som jag laddade upp på Huuto här om dagen. Så om du är i behov av festplagg till vinterns fester kan du ju gå in här och kika.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *