20.11.2015 – mot Vasa och Galan

Om några timmar skall jag och Elin hoppa i bilen och köra upp mot Vasa. Om jag är redo? NÄÄÄ! Jag har inte ens plockat fram en väska att packa i ännu. Och ännu värre. Jag har ingen gala-klädsel!

Jag var på jobbet några timmar igår och tänkte att jag skulle plocka med mig några alternativ hem för att pröva under kvällen (hade ju färdigt planerat min outfit i huvudet tills jag såg att Michelle hade samma klänning!). Nå, tror ni inte den här yra mammahjärnan kom hem utan några kläder alls!? BRA DÄR LINDA. Jag får helt enkelt åka in via butiken och riva med mig några alternativ när jag ska plocka upp Elin i eftermiddag.

IMG_3678

Mentalt är jag inte heller riktigt redo den här gången. Det känns svårare att lämna Minou nu än tidigare gånger. Nu är hon ju så mycket äldre och fattar så mycket mer! Hon läser ju för Guds skull HBL nuförtiden. När vi var i Berlin var hon ju bara typ 3 månader och fattade antagligen knappt att jag var borta. Men samtidigt som det känns lite tungt tror jag det gör gott för henne att se på lite andra nunor än min ibland. Känns som om hon börjar bli lite uttråkad av mitt sällskap.

Nej, nu måste jag börja aktivera mig här. Skriva lista åt killen om hennes mat- och läggdagsrutiner, fixa färdigt lite mer mat åt henne, packa, duscha, ladda kameran osv osv osv.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *