20.10.2016 – Höstlov

Här steg vi upp vid 7, även om det är höstlov och borde vara sovmorgon. Minou sov ganska dåligt inatt och dessutom tycks de sena kvällarna med skolarbeten tidigare i veckan har hunnit ikapp. Jag var sjukt trött imorse. Tog till det fula kortet och lade på barnsånger på TVn för att underhålla Minou, medan jag själv försökte vakna till liv i soffan. Efter två koppar kaffe börjar jag äntligen piggna till lite nu.

img_5310

Vi har inte så mycket planer för dagen, förutom att vi skall åka till Karis ett varv i eftermiddag. Jag har tid för benvaxning och Minou får helt enkelt hänga på då jag inte har någon barnvakt. Får se om vi hittar på något annat också då vi en gång är i stan, känns lite tokigt att åka fram och tillbaka dit för 15 minuter på salongen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *