20.1.2015 – new in

Det är ju inte bara rea-tider, det är ju nu det börjar trilla in en massa vårnyheter i butikerna också. Idag kom det ytterligare några Hunkydory styles till DinoDina. Själv plockade jag med mig en Zippy Knit hem som jag specialbeställt redan vid inköpet. Jag beställde en i bone white till mig själv, men den kom också i midnight navy. Nu börjar jag få lite beslutsångest över ifall jag borde byta den till den andra färgen eller ej. För den var ju också fantastisk fin… Nåväl. Båda färgerna blir himla fräscha till våren oavsett.

image

Zippy Kniten har ju funnits med i Hunkydorys kollektioner flera gånger förr, men nu har den kommit i en lite uppdaterad version. Nytt för i år är att den har resår i kanterna och patch på armen. Dragkjedarna på axlarna hänger kvar från förr.

imageimage

 

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *