2.9.2014 – dag ett

Godmorgon från Nidri/Grekland! Här vaknade vi till spöregn och åska, men nu börjar det klarna upp så vi tänkte bege oss ut för att kolla omgivningarna. Vi tog en liten promenad efter frukosten och gick och hyrde scooter för hela veckan, så här ska det utforskas grekiska öar!

image

Utsikten från vårt rum ser ut såhär. Hotellet ligger precis fast vid vattnet, inte illa!

You may also like

Inga kommentarer

 1. Jag bara måste berätta åt dig att idag gjorde du mig till världens gladaste kvinna! Gick in i DinoDina och köpte ett par spray on jeans från Cheap Monday i storlek 32, och vet du dom gick påååå!! 😀 Jag är så himla lycklig för det här är det första paret jeans jag haft på 6 år! :))
  /Cessi

  1. Aah, vad härligt att höra Cessi! De där byxorna är verkligen fantastiska! De kommer i lite mörkare mellanblå och i svart om några veckor också, då får du utöka med de färgerna så har du flera att välja mellan 🙂

   1. Jag vill ha både de mörka och de svarta i storlek 32, kan du månne meddela mig när dom kommer och hålla dom till mig så kommer jag in i butiken så fort jag har chans? 🙂 /Cessi

    1. Det kan jag göra! Lägger nog säkert upp en notis om dem här på bloggen också, för det är många som är intresserade av dem vet jag! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *