2.9.2013 – dunder, brak & gummistövlar

Vaknade klockan 5 imorse av att regnet smattrade mot plåttaket och åskan dundrade. Tre timmar senare när det var dags att stiga upp och inleda arbetsveckan höll det fortfarande på. Passligt nog stod mina vita Tretorn framme i tamburen och väntade på mig efter gårdagens plåtning med HBL.
 
 
Så jag drog på mig vattentätt på både fötter och kropp, även om det råkade hålla upp just när det var dags att traska iväg mot butiken. Men visst såg det mörkt ut där uppe.
 
 
Men ja, helgen då? Den har känts evighetslång, efter fredagens kräftskiva med jobb som påföljd morgonen därpå har jag mest gått omkring i en konstant koma. Lyckades ändå få lukten av kräftor bortsädad ur huset på lördagen innan vi slocknade framför TV:n klockan tio på lördagskvällen. På söndag förmiddag fick jag sedan besök av en repporter från HBL som gjorde ett reportage om regnkläder till deras modebilaga som kommer ut inkommande söndag. Mer om det då. Nu är det dags för mig att ta itu med förra månadens bokföring.
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *