2.8.2016 – Om att bli överraskad

Jag är ledsen att jag låtit er hållas, ni är förstås sjukt nyfikna på vad som hände i helgen. Ja, för vad hände egentligen? Jo. Vi trodde att vi gick på Linns 30-års fest. Men plötsligt befann vi oss på ett Vegas-bröllop istället, mitt i Replot skärgård.

image

Och det var så fint. Blödig som jag blivit sedan jag fick barn så bölade jag säkert fem gånger under de där första timmarna. Linn, som ni ser, barfota och i superfin klänning som passade henne perfekt. Och Sami, stilig som få.

image image

Det enda som grämde mig med kvällen var att jag inte tog kameran med mig. Hade jag varit förberedd på bröllop hade jag naturligtvis tagit med mig den. Nu får vi nöja oss med grusiga telefonbilder istället.

image

image

Stämningen var så himla bra hela kvällen. Alla var glada. Champagnen flödade. Krista och Ben ställde upp med överraskningstrubadur. Det dansades och sjöngs natten lång.

Själv gav jag upp vid halv fyra på morgonen, medan en del fortsatte några timmar till. Att bilfärden hem blev tyngre än ditfärden var ju väntat, men så värt det!

Tusen tack till brudparet, för en underbar fest! Önskar er all lycka på (fortsättningen av) er resa.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *