2.7.2018 – Åtta pers på stugan

Under helgen hade vi besök här på stugan. Elin och Johan kom ut med barnen och stannade från lördag till söndag. Vi hade ju kanske inte det bästa vädret som den här sommaren bjudit på, men kan faktiskt inte klaga. Vi är ganska skyddade här i vår vik så vi har inte alls märkt av stormvindarna som lär har härjat på.

Fyra vuxna. Fyra barn i åldern 0-3. Inte den lugnaste och tystaste helgen alltså, haha! Men alldeles ljuvlig ändå. Här är vi på väg till Sommarö på glass som en programpunkt. Utöver det badades det balja, åts i mängder och diskuterades såklart det ena med det andra. Jag älskar faktiskt att ha gäster här!

Vi hade tänkt åka hem igår på eftermiddagen efter att våra gäster åkt, men efter att har packat ihop och städat undan efter helgen så bestämde vi oss ändå plötsligt för att stanna en natt till. Så här är vi nu i det gråa vädret. Jocke bygger trappor till bastu terrassen och vi andra sitter inomhus och chillar. Jag slösurfar på inredningssidor och söker inredningsdetaljer till stugan. Vi behöver några nya lampor, kanske gardiner, ett skåp/skänk… En hel del alltså, men inget som brådskar. Är så glad att jag inte tar stress över allt som är ofärdigt här. Hemma blir jag nervös över halvfärdiga projekt och oreda. Men här är det helt annorlunda.

 

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *