2.7.2016 – på landet

Godmorgon säger jag från Svartå denna morgon! Sitter ute på trappan och dricker morgonkaffet medan Minou jagar katter och plockar kottar. Vi vaktar djuren medan syster&sambo är ut på sjön. Åker dock hem igen i eftermiddag när de kommer tillbaka.

imageDär borta bor kaninerna. Bygget ni ser på utsidan skall bli deras terrass, som är under uppbyggnad för tillfället. 

image

Om ni förresten undrar vart gårdagens inlägg försvann så valde jag att ta bort det. Det missuppfattades tydligen av allt för många. Jag har en tendens att göra så, tänka en massa men bara få en liten bråkdel av det nerplitat i text. Det som känns så utfunderat och genomtänkt i min hjärna blir bara mos i text. Ni kan ju inte veta vad jag funderar mellan raderna heller. Och då blir det onödiga missförstånd.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *