2.7.2014 – tränat & trimmat

Vår gård har sett ut som en djungel på sistone då gräset inte blivit klippt på flera veckor. Men det har ju bara regnat hela tiden, vem vill gå ute och klippa gräset då!? Idag gick jag i alla fall löst med både gräsklippare och trimmer, så nu börjar den se representbel ut igen. Lite bråte från takremonten ligger fortfarande kvar, men det skall vi reda upp i helgen.

När jag var klar med gården var det dags att ta tag i dagens träning. Var så seg i kroppen efter de två senaste dagarnas pass, så 30min länk + mag/rygg + stretch som stod på träningsschemat kändes inte alls lockande. Men måste göras. Så jag drog till gymmet och fixade undan det.

image

Hur nice är inte min turkosa Adidas huppare förresten? Fyndade den på loppis för flera år sedan. Älskar färgen!

image

Nä nu skall jag kila i säng. Har varit sjukt sömnig hela eftermiddagen. Det är faktiskt ett litet under att jag fick både gården uppröjd och träningen utförd, när jag tänker efter.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *