2.7.2014 – Happy Feet

Igår fick jag ännu en försenad födelsedagspresent, en elektronisk fotfil. Den har varit slutsåld flera gånger om här i stan, men nu fick Apoteket in av dem igen så jag fick min. Den här lilla manicken är vägen till glada fötter kan jag säga er. Satt och filade bort förhårdnader igår kväll och nu är mina fötter mjuka som en bebis. Och tro mig, det är så gott som omöjligt för mig att få mjuka fötter. Tror alla som spelat en snabb sport (handboll/fotboll/innebandy) kan skriva under på det. Fötterna får verkligen lida.

image

Manicken är batteridriven och det enda man behöver göra är att slå på on-läge och så börjar filen rulla i racerfart. Så lägger man den lätt mot huden på de ställen man vill behandla. Supersimpelt när man sitter i soffan och ser på kvälls-TV! Men kom ihåg att lägga en handduk under, för det flyger massa fint huddamm kan jag garantera.

image

Filen heter Velvet Smooth och är av märket Scholl.

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *