2.6.2016 – strandhäng

Då var vi inne i juni redan. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det fina vädret fortsätter i många veckor framåt ännu. Just nu känner jag mig verkligen tacksam som har möjligheten att vara hemma med Minou! Vi har hängt på stranden de två senaste dagarna och plaskat i vattnet i timtal. Men idag hålls vi här hemma, köpte en liten bassäng som hon kan bada i här på gården istället. Trots att hon trivs bra med att fara omkring och ha sysselsättning hela tiden, så tror jag det gör gott med en hemmadag ibland också. Om några dagar åker vi ju iväg till Köpenhamn, så då blir det fart och fläng igen.

IMG_4409

Nu skall jag knäppa igång en tvättmaskin och passa på att dricka en kopp kaffe i lugn och ro medan Minou vilar. Jag har på känn att hon inte kommer att sova så hemskt länge i den här tryckande värmen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *