2.6.2015 – Inköp för våren 2016

Som sagt så har jag tittat på första vårkollektionen för 2016 från Ichi idag. Den kändes rätt så lik denna vår och sommar i färgskala, så jag hade gärna tagit in alla plaggen redan nu, haha! Nämen vi kan alltså vänta oss lite liknande färger nästa vår igen. Gammaldags rosa, ljusblått och såklart lite marint. Beställde in några riktigt snygga vårjackor i dessa härliga färger också. Som sagt, vill ha nu!

  

You may also like

Inga kommentarer

     1. 🙂 EN av mina bästisars tjej heter Minoo. Hon döptes dock till Minou, men när folk sa MINÅO så ändrade hon till slut stavningen. Precis som de säger BÅOSSIR till mej. Suck;)

     2. Oj suck! Är lite rädd nog för hur finnarna ska uttala det, men svenskarna tycker (hoppas!) jag ändå skulle fatta hur det uttalas..

  1. Oj nej, tror svenskspråkiga också det!? 😱 Minoo, säger man det som vi har tänkte det. Och jag hoppas det inte blir någon Minåo! 😭

 1. Oroa dig inte Linda, jag tycker det är klart att det ska uttalas Minoo! Jättesöt tjej ni har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *