2.6.2014 – juni

Hej hej juni, min favoritmånad! Klart jag måste säga så eftersom det är första riktiga sommarmånaden, plus att jag fyller år i juni 😉 Gissar att många av er fått sommarlov nu? NICE! Själv kan jag nog bara glömma allt hur sommarlov stavas. Men jag skall nog se till att njuta av sommaren ändå.

image

Har några grejer jag måste ta itu med idag. Först ut skall jag ta itu med ett ton räkningar. Sedan ringa och se om jag skulle få sittdynor till våra utemöbler fixade (eftersom Ikea tydligen bara vill ta våra pengar men inte leverera några dynor). Ikväll har jag sedan tänkt hinna med både träning och lite målande i lägenheten. Men idag är träningen prio ett, får helt enkelt ta en paus med målandet idag om det visar sig bli ont om tid.

image

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vilken härlig maxiklänning! När öppnar du i Karis? (Lättare att motivera mannen att köra dit på ”matuppköp” från stugan än ända till Ekenäs, väntar redan på att stugsäsongen kör igång:)))

    Pia

    1. Tack! Den är från förra sommarens Dry Lake kollektion. Passar lika bra som strandklänning som finklänning 🙂
      Öppnar högst antagligen i början av augusti i Karis. Hoppas stugsäsongen håller i sig länge så hinner du med några besök! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *