2.5.2018 – Maj bjuder på massa skoj

Jag välkomnar maj med en riktigt stor och fet kram. Den här månaden händer det så många roliga saker att jag blir alldeles sprallig bara jag tänker på det.

Först och främst fyller ju Minou tre år om en knapp vecka. Vi kommer inte att ställa till med något stort kalas eftersom hon för tillfället verkar ha en grym ångest för att födelsedagar och kalas överlag. Speciellt då det gäller henne själv. Hon vill inte att någon skall säga grattis till henne eller sjunga för henne. Hon tar på riktigt stress över det, så jag har lovat henne att vi inte skall göra någon stor grej av det.

Sedan har jag också två roliga resor framför mig. Den första är en handbollsavslutningsresa som går av stapeln om exakt en vecka. Då åker vi över till Stockholm med färja och tågar sedan ner till Göteborg för att se på svenska handbollsfinalerna.

Veckan därpå är det sedan dags för vår årliga kompisresa. Den här gången bär det av till Bratislava (lite otippat kanske?) och för första gången någonsin kommer HELA gänget att vara med! Alla åtta. Det kommer att bli så schuuukt roligt. Har bara ångest över att jag skall vara ifrån barnen så många nätter på så kort tid. Men. De har överlevt förr. Antagligen gör de det den här gången också.

 

You may also like

3 kommentarer

  1. Ett tips gllande resan till Bratislava: Staden ligger jättenära Wien (ca 45 min. tågresa), så om ni alls har tid så rekommenderar jag verkligen att åka dit en sväng! Var själv i Wien och åkte då till Bratislava för en halv dag.

    1. Vi kommer att flyga till Wien så antingen kommer vi säkert att tillbringa lite tid där dagen vi kommer, eller också dagen då vi ska åka hem!
      Vad tyckte du om Bratislava då!?

  2. Kul med Bratislava! Jag ha varit dör en helg när ja va på utbyte i Österrike 2010. Staden va trevlig o i synnerhet gamla stan mysig. Det jag gillade va att det var såpass smått så man kunde gå överallt o att man snabbt fick koppi på stan. Överlag kändes det kanske lite som Finland för typ 10 år sen, men fanns supermoderna köpcentrum etc. oxå. Fint att hänga vid Donau! Njut av resan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *