2.5.2016 – Maj

Alltså det här vädret hörni. Freaking fantastic! Vi promenerade till butiken för att handla med Minou imorse och det var så varmt att jag bara gick i en vanlig bomullströja. Ändå svettades jag när jag bar hem matkassen.

image

Någon ser lite butter ut där i vagnen, haha! Humöret var nog betydligt bättre i verkligheten.

Veckans planer då? Ingenting förutom att njuta av solen (kanonväder utlovat hela veckan), träna och planera Minous 1-års kalas på söndag. Eftersom den infaller på morsdagen i år blir det inget storslaget kalas. Bara lite kafferep med de närmaste. Men det kräver ändå lite planering, för jag kan ju inte baka för fem penni. Har typ bakat kanelbullar och mockarutor. That´s it. Men med hjälp av google skall jag väl lyckas åstadkomma något ätbart.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Laga banoffepie, vispa grädde, öppna en konservburk och skära banan klarar alla 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *