2.5.2014 – Rock meets Romance

bild(14)

image

Blus – HUNKYDORY // Scarf – H&M // Solbrillor – CHEAP MONDAY // Jeans – CHEAP MONDAY // Skor – TIGER OF SWEDEN

image

Gillar det här med att blanda lite olika stilar, så idag blev det ett par rockiga jeans med massa hål i tillsammans med en romantisk blus och scarf. Och så ett par solbrillor i cat eye modell på det. Riktigt het modell i år om ögongodis är något man vill satsa i! Pumpsen är också en stor favorit i min garderob, skulle vilja ha ett par exakt likadana i svart.

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

  1. Dom kommer att vara allt för långa åt dig tror jag, för de finns endast i 32 längd. Men tycker de är helt snygga uppvikta/rullade också, som jag har dem!

 1. Din blogg var mycket bättre tidigare :C Nu ser det ut som en viss annans blogg. Var dig själv och sluta apa!!

  1. Jaha, och vems blogg menar du då? Lindas Lantliga? Jepp, är medveten om att bloggarna har samma design, men nu är det faktiskt så att jag fixade denna design innan hon gjorde. Synd att du tycker bloggen var bättre förr, men gillar du den inte så måste du faktiskt inte gå in här heller. puss

 2. Linda, din blogg är bra just som den är! Den är helt ”dej själv” och det tror jag alla märker som känner dej. Den är mångsidig, allt från syrrans tävlingar till mode.
  Har aldrig förstått mej på folk som går in för att klaga på en annan persons blogg. Varför inte bara skita i den och inte läsa om den ger nån nippor.
  Jag följer i alla fall inte med bloggar jag inte gillar. Varför sku jag det göra?!
  Äh du bruden, både du och bloggen är härliga, mysiga och goda
  Kram

  1. Tack Maria 🙂 det finns alltid folk som vill klaga, och extra lätt är det att göra det när man sitter där anonym bakom sin skärm. Men det är som sagt inget som berör mig ett dyft, så de får gärna klaga bäst de vill. Tvingar ju som sagt ingen att gå in här och läsa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *