2.4.2017 – En bra söndag med dåligt slut

Vilken kul lagfest vi hade igår. Vi började vid 17-tiden med att ställa igång lite grann och vid 18-tiden när alla var på plats blev det mat, bastu och beer-pong turnering med massa skratt och skrik. Själv festade jag till det med alkoholfri cider och alkoholfritt röttvin. Rekommenderar Sommersby´s alkoholfria cider, men rödvinet smakade förfärligt! Hade ändå så roligt att jag till och med följde med ut på krog och dansade en stund. Strax efter 12 hoppade jag i bilen och körde de tvåhundra metrarna hem. Känns så fel att hoppa in bakom ratten efter krogen, haha!

IMG_2068

Idag har jag varit i simhallen med Minou under förmiddagen, medan sambon jobbat på i hallen. Hon tyckte fortfarande att det var jätte roligt att simma och plaska och hoppa i från kanten, trots att det nu är ett tag sen sist. Var lite orolig där innan att det kanske blev för lång paus mellan besöken… När Minou sedan vaknade från sin dagssömn, packade jag familjen i bilen och åkte till Karis en sväng. Slog två flugor i en smäll och kollade först in terassmöbler till stugan på Jysk och tog sedan en kaffe hos föräldrarna i samma veva. När vi kom hem åkte sambon iväg på jobb till Sverige igen och jag gick ner till parken med Minou i det sköna vädret. Ikväll kändes det verkligen som vår. Tio grader varmt och solen tittade till och med fram till kvällen. Och parken som varit rätt så tom fram tills nu kryllade av barn igen.

Tyvärr slutade en annars bra dag allt annat än harmoniskt. När vi skulle hem från parken blev det total strejk, så jag fick bära en sprattlande unge hem under armen. Ni kan ju gissa vad det gjorde åt min ischias. Nu kan jag knappt röra mig. Fick i alla fall i ordentligt med gröt i ungen, men efter att jag nu har kämpat med nattningen i 45minuter och har en unge som vägrar sova, så ger jag upp. Nu får hon gråta sig trött där i rummet en stund innan jag går upp och gör ett nytt försök. Sånt här tjafs tär verkligen på mitt humör. Giv mig kraft.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Nää, nerverna håller inte riktigt till sånt just nu. Andra försöket gick iaf på 5min när hon fått gråta sig trött en stund.

  1. Voi vitsit va typiskt! Jag hade jättesvårt att slippa upp från säng o wc på mornarna pga ischiasen, föll liksom ba ihop i en hög på golvet när de va värst 😀 , hoppas du slipper att det blir så illa. Och hoppas M har en bättre dag idag <3 Kraaaam. Har du förresten hört av dig till Helena Takolander? Hon lägger akupunktur som kan hjälpa 🙂

    1. Nä, har nog inte hört av mig till någon än, tänkte vänta och se om det försvinner av sig själv först! Vet ju inte ens om det är ischias, men det är vad som kommer upp när jag googlar symptomen 😄 börjar det inte ge med sig så ska jag nog höra av mig till nån/henne. Det är ganska svårt att ta hand om en 2-åring ensam utan att kunna lyfta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *