2.3.2016 – Rabattkoder

Alltså jag bara måste slänga in ett par superbra rabattkoder till Ellos innan jag sticker iväg till Åbo alldeles strax. Erbjudandena är bara i kraft till 6.3.2016, så jag känner att jag måste göra detta NU!

Med koden 335712 får man ytterligare -50% rabatt på alla reavaror, och med koden 335426 får man -20% på alla normalpris produkter. Det som gör den här -20% rabatten till något extra är att den också gäller möbler(!), det brukar nämligen de vanliga rabattkoderna inte göra! Ajajaj, vad det kliar i mina shoppingfingrar nu…
Jag började nästan hyperventilera lite när jag läste det, för de har sååå mycket fint på sin möbelavdelning just nu som jag skulle vilja ha.

You may also like

Inga kommentarer

    1. Det vill jag också göra! Och nya mattor! Och nya möbler! 😄 det är farligt att vara hemma, borde har lås på datorn så man inte ens slipper o titta på sånt 😁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *