2.2.2014 – Perfect Blazer

Jag börjar ha packningen på det klara och om ett par timmar skall vi starta iväg mot flygfältet. Gissa om jag blev glad när kavajen jag beställde låg i postlådan när jag kom hem från jobbet/träningarna på fredag kvällen. Jag trodde aldrig den skulle komma fram i tid!
 
 
Och den är så fin! Älskar materialkombinationen. Detaljerna. Passformen. Allt! Tog den i storlek M dock, efter att har rådfrågat tjejerna på Cara Collection som var väldigt hjälpsamma. Det är en väldigt slimmad modell, så jag blev lite ängslig att den skulle bli för tight i axlarna. Jag går ändå aldrig med denna typ av blazers fastsatt, så det spelar inte så stor roll om den inte sitter perfekt på det viset. Men man vill ju gärna kunna röra sig utan att vara rädd att spräcka sömmarna i axlarna. Eller hur?
Ni känner kanske igen namnet ”Cara Collection” va? Ja, jag beställde ju de fina armbanden där för ett tag sedan. Men själva hemsidan ser lite annorlunda ut nu, så därför kanske ni blir lite fundersamma. De har förnyat sidan nyligen och jag tycker den är mycket redigare och enklare att hitta på nu!
 
 
Kavajen hittar ni här. Och det är fortfarande fraktfritt att beställa till Finland med koden Frifrakt1!
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Trevlig resa! Själv längtar jag tillbaka till värmen varje dag. Hoppas ni får det fint!

    Svar:
    Tack tack! Förstår att du längtar tillbaka, för jag längtar inte alls hem 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *