2.12.2018 – Ännu en tiopoängs helg

Vi hade ett riktigt bra dygn på Caribia med familjen från fredag till lördag. Vi simmade både på fredagseftermiddagen och på lördag förmiddag innan vi åkte hem och barnen tyckte det var jätte roligt i vattnet. Där emellan hängde vi mest på vårt rum. Vi hade en 4-personers familjesvit med skilt sovrum och vardagsrum samt stort badrum som hade utgång i båda rummen. Barnen kunde alltså springa runt, runt, runt och jaga varandra vilket de tyckte var jätte kul! Överlag tyckte jag Caribia var ett riktigt lyckat resmål för en liten familjetrip. Enda negativa var att hotellet var rätt så lyhört. Speciellt ljudet från korridoren hörde man väldigt bra! Sedan fanns det inte riktigt heller så mycket bassängaktiviteter för barn i Minous ålder och några år uppåt. I babybassängen fanns en liten rutschkana som hon nog åkte aktivt i och tyckte var rolig, men jag hade gärna sett något för lite äldre barn. Huvudsaken är ju ändå att de hade roligt, och det verkade de nog ha!

När vi kom hem på eftermiddagen hann vi bara slänga ner oss i soffan en liten stund för att pusta ut innan vi bytte kläder och åkte iväg på lillajulsmiddag till svärmor och svärfar. Vi var fjorton personer på plats varav tre stycken var barn, så det är definitivt slut på lugna och tysta familjemiddagar nu! Hemma var vi redan vid halv nio. Barnen var trötta efter allt simmande och jag likaså.

Idag fick jag sedan träffa några av mina favoritkvinnor när Nathalié bjöd in till brunch i Karis. Vi fick gosa med gängets två nya bebisar och välkomna dem till gruppen. Exemplariska små brunchbebisar båda två ♥ Min egen jättebebis var också rätt så exemplarisk och sov 2½h i bilen så att mamman fick äta och snarvla ifred. Ganska galet att det för några månader sen bara var tre av åtta i vårt gäng som hade barn, och med en månads marginal var vi plötsligt fem med barn och bara tre utan! Supermysigt med alla små bebisar. Så länge våra årliga weekendresor fortsättningsvis hålls barnfria, haha.

På onsdag får jag träffa dessa härliga kvinnor igen. Då skall vi samlas i Helsingfors och gå på Kristas krogshow. Ser så mycket fram emot den kvällen!

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *