2.12.2017 – Hej december

Det har varit en lugn morgon här i röda stugan. Minou har övernattat och tillbringat lite kvalitetstid med sin momi i Karis, medan mofa är på semester. Vi har haft en riktigt bedrövlig sovvecka bakom oss pga Minous flunssa, så det var skönt med en lite längre nattsömn inatt. Visserligen kör vi fortfarande med matning var 3-4 timme, men alla mellanväckningar vi haft därtill under veckan föll bort inatt. En aningen mer utvilad morsa här idag med andra ord.

Är det bara jag som tycker att november gått galet fort i år? Kan bero på att vi nu har en spädis i huset och att vardagen med två småttingar inte ger utrymme åt en att fundera lika mycket (enda gången på dygnet jag hör mina egna tankar är typ nattetid), men årets tyngsta och mörkaste månad har verkligen susat förbi i år. Och vad är bättre än det, när vi har december framför oss med massvis av roligt program och därefter dryga tre veckor i värmen.

Jag tjuvstartade julpyntandet tidigare i veckan genom att hänga upp stjärnorna i fönstren, men något annat pynt har jag inte fått fram än. Skall försöka hämta in en gran under dagen, tycker det hör till att ha julgran nu när Minou börjar vara lite äldre. Så den skall vi pynta tillsammans idag eller imorgon. Sen skall det bli lite pepparkaksbak någon dag också! Allt för att komma i lite julstämning.

Nu skall jag göra mig i ordning för att hämta Minou. Önskar er alla en skön lördag!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *