2.12.2013 – En måndag i december

Godmorgon på er! Och välkommen december. Äntligen är november över, som vanligtvis är en av de tyngsta månaderna under året  enligt mig. Det här året gick november rätt så smärtfritt förbi ändå, kan jag tycka. Det har varit en väldigt varm och mild höst, så att det snart redan är jul betyder att den här vintern kanske inte (hoppas hoppas!) blir så lång.
 
 

Vaknade förresten upp imorse och insåg att jag lämnat min sminkpåse efter mig. Det är inte roligt en måndagsmorgon, tro mig. Jag ser ut som ett genomskinligt spöke den här tiden på året. Får skrapa ihop vad jag hittar för sminkrester i skåpen, men annars är det väl bara att klistra på ett megastort leende idag. Det brukar vara den bästa masken 😉

 
(Vinnaren av smink-kitet blev Christina och hon har fått mail! Grattis!)
 
 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *