2.11.2015 – Perfekta klänningar

Alltså jag ramlar nästan ur stolen när jag tittar på alla de här vackra festkläderna som vi fotade med Elin i fredags. Jag tar tillbaka det där om att jag inte var redo för julen, nu är jag. Eller i alla fall för julfesterna! Jag vet inte om det är Elin som får kläderna att se så förbaskat bra ut, men varendaste en klänning satt som smäck och var så sjuttons fin på!

Pictures10

Och den här mixen sen! Jag har faktiskt inte ord för att beskriva hur förtjust jag blev i den. Vi mixade alltså ihop en topp och byxa av samma material, och vips så hade vi världens snyggaste jumpsuit.

Pictures11

Plötsligt var alternativen på Gala-outfits betydligt fler, hehe…

Ni hittar naturligtvis alla plaggen på DinoDinas webbshop (än så länge under senast inkommet).

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *