2.10.2017 – Snåla september

Jag skulle ju ha en sparmånad i september och nu är ni förstås väldigt nyfikna på hur det gick!? Well. Det gick ganska långt åt skogen, om vi säger så. Det dök upp en massa extra utgifter i och med att jag sprang in och ut på sjukhuset i en veckas tid där efter förlossningen (pga infektion), jag bokade biljetter till en tjejhelg i Stockholm i december samt att jag äntligen tog tag i saken och gick på syngranskning -vilket också resulterade i nya bågar. Jag skaffade mina tidigare bågar i samband med min senaste syngranskning för fem år sedan. Need I say more?

Oh well. Vi skall inte sörja över så värdsliga saker som pengar, även om det kan vara grymt frustrerande och orsaka stor ångest ibland. Får väl göra ett nytt försök i oktober att vara lite snål istället.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *