2.1.2016 – stall och nyklippt hår

Jisses, vad svårt att få till det när man skall skriva 2016 där i rubriken. Ni får rätta mig varje gång jag skriver fel. Orsaken till att jag alltid skriver ut datumet först är helt enkelt för att jag skall ha enklare att hitta inläggen i arkivet.

Här flyter dagarna på i samma dimma som tidigare. Har ingen koll på vad det är för veckodag eller vilken tid på dygnet det är. Fastän jag annars också är ledig hela tiden så har jag en annan sorts rutin då omgivningen är mer strukturerad. Nu är ju alla andra också lediga, så det spelar ingen roll vilken veckodag jag vill spontanbesöka någon, eller be om barnvakt – nemas problemas. Alla är hemma. Alla har möjlighet. Som idag då mamma tog Minou ett par timmar och jag stack iväg till syster för att rida. Jag tror inte jag suttit på hästryggen sedan september typ, så det var banne mig på tiden. Lite tråkigt bara att jag valde vinterns kallaste dag. Men bra gick det.

image

Nu noterar jag också att jag måste har varit väldigt dålig på selfies på sista tiden. För jag har väl kanske inte visat er mitt ”korta” hår? Och det är snart en månad sedan det rök. Blev trött på min tunna råttsvans efter allt håravfall jag haft under amningen, så jag bestämde mig för att ta till saxen. Ja, jag gjorde det faktiskt själv först. För att sedan gå till frissan och jämna ut det lite *hihi*. Men det förtjänar nog en lite bättre bild i nåt skede, då det inte legat instoppat under en mössa och en hjälm i flera timmar.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *