2.1.2015 – fredag

Det verkar som om vi får ännu en molnig dag här på Teneriffa (det var mulet igår och på tisdag också) så vi tänkte försöka få tag i en hyrbil och åka upp till norra sidan över dagen. Men det verkar som om alla biluthyrningar har slut på bilar för tillfället! Det är jätte mycket folk här på Teneriffa nu, länge sen jag sett så mycket folk på gatorna här. Så antagligen kommer vi iväg först imorgon.

Vi bor alltså fortfarande kvar hos svärföräldrarna på deras hotell. Vi blev erbjudna att byta till ett 3-stjärnigt hotell här på södra sidan via Apollomatkat, men skulle har varit tvungna att betala 1000€(!) till. Så nej tack. Istället kommer svärföräldrarna att stanna uppe på norra sidan på vårt hotell några dygn, medan vi blir kvar hos dem på södra sidan. Sedan hyr vi antagligen ett eget rum här på deras hotell när de kommer ner tillbaka.

 

Nätet är förresten jäkligt segt här tidvis, så har lite svårt att blogga. Att få bilder uppladdade har varit helt omöjligt de senaste dagarna, så det här får tyvärr bli ett bildlöst inlägg!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *