2.1.2014 – Ett nytt år

Hej och Gott Nytt År på er!
Kändes riktigt skönt att skriva 2014 i rubriken, det är med glädje jag lämnar 2013 bakom mig. Det var ett bra år på många sätt och vis med roliga och uppiggande resor, fina stunder med vänner och familj samt mycket kärlek. Men det var också ett ganska ångestfyllt år för mig, tidvis i alla fall. Detta år kan nog bara bli bättre.
 
 
Jag har inte avgett några nyårslöften, det gör jag aldrig. Men istället skall jag någon dag sätta ner mig och göra upp en ”måltavla” åt mig själv för det kommande året. Ta en ordentlig funderare på vad jag egentligen vill uppnå detta år. Både privat och jobbmässigt. Det känns viktigt att ha mål i livet, men samtidigt måste vi komma ihåg att inte kräva för mycket av oss själva. Vi är bara människor. Vi klarar inte allt och får inte glömma att stanna upp och njuta på vägen.
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Har också på känn att 2014 kommer att bli sååå mycket bättre!! Kram på dig

    Svar:
    Vi får hoppas att det blir det för oss båda 🙂

    Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *