19.9.2017 – Ny design

Hade tänkt dra ut på en löprunda genast från morgonen eftersom jag inte fick till det igår. Men så har jag gått och fått nackspärr under natten, så jag får väl glömma det idag också. Istället har jag suttit och filat lite på bloggdesignen under dagen. Gillar ni den? Det ser kanske inte så annorlunda ut om man läser via telefon/padda, men på datorn borde ni se en liten skillnad i alla fall. Nu måste jag bara fixa en ny header ännu, är så fed up med att titta på min nuvarande! Den skulle egentligen bara upp tillfälligt för ett väldigt kort tag, men där ligger den ännu.

Nackspärr, autch…

Har min övervakare (lillebror) med mig, medan bossen själv (Minou) är på dagis. Och henne skall vi åka och hämta NU. Sedan kaffe hos svärmor och svärfar.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *