19.8.2014 – inköp & sömnavbrott

Vaknade inatt av en smäll så hård att jag trodde taket föll in. Men nej, det var bara åskan. Igen. Är lite trött på alla nattliga sömnavbrott, jag behöver min sömn för att kunna fungera som människa. Att sedan mitt i natten komma på att man har inköp i Helsingfors efter jobbet följande dag gör en inte heller så mycket piggare. Men det är ju en jävla tur att jag gillar mitt jobb i alla fall!

image

Vår- och sommarkläder står alltså på agendan ikväll. Har fyra inköpsmöten framför mig de kommande två veckorna, varav tre går av stapeln i Helsingfors och ett i Göteborg. Först ut är ICHI (ikväll), sedan Hunkydory, Cheap Monday och Adrian Hammond. Därefter tänker jag semestra i Grekland en vecka innan jag fortsätter med Garcia. Har redan sett några sneak peeks på Hunkydorys sommar och jag är redan helt såld! Annars ser jag också fram emot vad ICHI har att komma med, men det får jag ju se redan ikväll.

 

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *