19.7.2017 – Ikea

Skjutsade min faster, hennes fästman och farmor iväg till flygfältet i eftermiddags och passade i samma veva på att pricka in ett besök till Ikea. Jag  var inte heller den enda som tyckte den här mulna onsdagen var en bra dag för ett besöka varuhuset i fråga… Handlade i alla fall en massa små nödvändigheter till sommarstugan, främst till köket, men hittade också lite annat i inredningsväg som jag knappt kan vänta på att få placera ut i huset! Är ivrig som en liten unge just nu. Imorgon åker vi äntligen ut igen och då skall jag fortsätta måla fönster, men också någon vägg på insidan har jag tänkt. Dessutom har jag en beställning med prylar från Ellos som borde vara på väg hem till mig as we speak. Men dem hinner jag knappast få med mig ut den här helgen.

You may also like

2 kommentarer

  1. Stort tack för skjutsen! Så bra att du hittade prylar att shoppa, ser fram emot bilder när dom väl är på plats 😊 Kram!

    1. Det var då lite! Fick ju dessutom en god orsak att åka på lite shopping 😉 Hoppas resan gick bra och att ni kom bekvämt hem. Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *