19.6.2016 – Lördagen

IGÅR. Lördag. Regn. Reastart. Ni behöver inte ens kunna läsa mellan raderna för att förstå att jag inte var den enda som besökte Mall of Scandinavia. Centret var huuuge, väldigt imponerande. Men jag orkar faktiskt inte med så mycket folk. Det suger energin ur en att måsta köa överallt. Till provrummet. Till kassan. Till toan. Till kaffet. Så det blev inte så mycket shoppat. Minou fick ett par nya sneakers från Åhléns eftersom vi tappat hennes ena Adidas sko. Favoriterna 🙁  Och jag fick ett par värmeshorts.

image

You may also like

Inga kommentarer

    1. Nå inte vet jag om det heter så på riktigt, men träningsshorts som är som cykelbyxor, som jag har under spelshortsen när jag spelar handboll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *