19.6.2016 – Gjort stan

Kom hem från city för en stund sedan och har slängt ner mig i soffan för att vila fötterna efter allt promenerande. Minou somnade i vagnen på vägen hem och sover fortfarande. Är vrålhungrig och tänkte värma lite mat åt mig, men ids inte slå igång mikron och väcka henne! Så jag får bara hålla ut en stund till.

Köpte ett par nya heels åt mig på Nilsson inne i stan. Äntligen hittade jag modellen jag letat efter i typ ett par år, som motsvarade mina förväntningar. Inte för höga, bekväma och i äkta mocka. Hade inte spelat någon roll om de var i läder eller mocka faktiskt, men nu blev det mocka. Ska visa dem bara Minou vaknat (ids inte börja prassla i påsen som ligger under vagnen nu heller).

image

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *