19.6.2014 – att planera midsommar

Klickar in mig på Foreca typ varannan timme och hoppas att midsommarvädret skall visa sol och 22 grader helt plötsligt. Man vet ju aldrig… Men tyvärr ser det ut att det blir en kall och regnig midsommar ändå, hur frekvent jag än klickar. Skriver en lista i huvudet på vad jag skall packa med mig på vår båt tripp och packningen kommer att bli minst sagt komisk.

– Långkalsonger

– Vinterjacka

– Regntät jacka

– Mjukisbyxor

– Yllesockor

– Bikini (?)

– Solbrillor

– Varma tröjor

– Långklänning/kjol

 

En helt normal midsommarpackning, eller vad tycker ni!? Ja alltså, vi skall åka till Nagu med pappas båt och fira midsommaren där, om jag inte sagt det. Jag & killen, syster & sambo, och så pappa. Mamma blir hemma med Molly ♥

 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *