19.5.2017 – På stugan

Vilken fin dag det varit. Vi åkte ut till stugan mitt på dagen, men innan dess hann vi med frukost på Baywatch och parkdejt tillsammans med Sandra och Saga i Lejonparken. Hade själv vakat mellan 01.30 och 05.30 föregående natt, så varken humöret eller själva uppenbarelsen har visat sig från sin bästa sida idag. Men att få pyssla ute på stugan gör ju det inte sämre i alla fall!

IMG_2525

Imorgon skall jag eventuellt börja måla utsidan av stugan. Den kommer att se så annorlunda ut när den fått lite färg! Nu ser den ju verkligen rutten ut, för att säga det snällt. Sen skall jag nog lata mig i solen en stund också. Det har lovats 21 grader och sol. Aaaah, äntligen!

IMG_2530

Nu skall jag äta en liten kvällsmacka, sedan lägga mig ner  med en bok bredvid den här lilla fröken. Det blir antagligen inte många rader läst innan ögonen faller ihop, men redan det att jag öppnar en bok förknippar jag med semester.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *