19.5.2016 – Tandläkare-träff-träning

Det blev ingen lugn och fridfull morgon med egentid på tåget den här gången jag skulle in till Böle för tandreglering. När jag kom till stationen såg jag på tavlan att tåget var åtminstone 20min försenat. Det hade jag inte tid med eftersom jag endast hade tio minuter tid från tågets normala ankomsttid tills jag skulle sitta i tandläkarstolen. Så jag fick hoppa i bilen och köra i racerfart mot Böle. Naturligtvis skulle alla idioter ut på vägen just idag, så det var ingen trevlig resa då jag så gott som ända fram till Kyrkslätt (där börjar motorväg) satt i en bilkö tillsammans med ca.30 andra bilar och skurrade på i 70-75km/h på 100 väg… Nå, jag stegade i alla fall in på mottagningen två minuter i förtid, så det slutade ju gott.

image

Jag har nu haft tandställningen i exakt nio veckor och mina tänder har ändrat otroligt mycket! Inga tänder ligger över varandra längre, men de ska ännu småjusteras lite. Med god tur kan jag få bort skenan i början av juli! Hoppas, hoppas. Då skulle jag få vara fin på vår 30-års fest. Den här tandställningen är till stor del en 30-års gåva, så det vore ju perfekt.

image

Tillbaka i Karis hade jag en angenäm eftermiddag med Elinarna (hur böjer man Elin i plural? En Elin, flera Elinar?) och barnen. Först lunch på Socis och sedan soffhäng hos Löfet. Vi kan kalla ena Elin så, så vet ni skillnad på dem. Elin är Elin, och Löfet är andra Elin.

På kvällen körde jag sedan ett rätt så uttröttande benpass på gymmet. Eller så kändes det bara tungt pga två länkar i benen från tisdag och onsdag… Körde en del hopp, olika benböj med stång och så några övningar med fokus på vaderna och rumpan på det. Imorgon tänker jag pina överkroppen lite, och så får det bli vila under helgen.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Vilket stycke det sista är 😀 Elin är Elin, Elinarna.. .haha… Kul att höra att tänderna har ändrat så mycket! Nu kanske man täcks gå på stan med dig 🙂 Haha nånej!! 😉

    1. Ja eller hur, blev helt råddig själv, så kan tänka mig att andra blir ännu råddigare 😀
      Ja eller hur, men kanske bäst att vi väntar till juli ändå, då tandställningen förhoppningsvis är borta också 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *