19.5.2015 – lattemammor på tur

Sicken dag. Full sol och slänga-jackan-av-sig värme. Fick besök av Elin vid lunchtid och med sig hade hon varsin sallad till oss att tugga på innan vi tog en tur med vagnarna. Vi handlade med oss varsin kaffe och traskade sedan ut till Ramsholmen med avkommorna. Vilket är så mycket roligare med promenadsällskap. Känns ju som att konversationen är på en lite annan nivå än att prata med sin elva dagar gamla spädis jämt.

  

Jag har fått flera frågor om jag inte kan ta och skriva en förlossningsberättelse. Och jo, jag har nog tänkt göra det. Men jag har helt enkelt glömt bort det! Det är absolut inget märkvärdigt att berätta, min förlossning var helt normal. Men jag kommer ändå att skriva lite kort om den, mest för egen skull. Så ja, den kommer! 

  

You may also like

Inga kommentarer

  1. Kom ihåg att skydda brösten! Hälsn. en som haft flera mjölkstockningar varav en var ordentlig bröstinflammation. Alla kanske inte är lika känslig som jag förstås.. I början är det mer känsligt.

    1. Jo! Tror inte jag är så himla känslig för kylan dock. Har inte märkt av nåt ännu iaf. Men mjölkstockning o inflammation vill jag verkligen undvika!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *