19.4.2016 – Too old for that stuff

Det där som jag sa igår, om att måndagen lägger ribban för resten av veckan, får jag jag nog ta och äta upp idag. Jag har varit så fruktansvärt trött hela dagen. Om det beror på helgens utgång (too old for that stuff) eller helt vanlig vårtrötthet kan jag inte uttala mig om. Men jag blev inte människa förrän klockan fyra på eftermiddagen, efter en timmes tupplur i samband med Minous.

image

Imorgon tänker jag dock vara en piggare människa. Därför ska jag nu borsta tänderna och sedan hoppa i säng. Det betyder att jag får nio timmar sömn om Minou sover hela natten! Pliiiis Minou.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Alltså urk, Saga ha börja vakna på natten igen. Jag ba ORKAAAAAA. Man hann liksom JUST bli glad över att sova hela nätter 😁 Om ni inte har andra plans kanske vi kan ta kaffedejt idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *