19.4.2015 – valdag

Liksom alla ni andra (visst!?) som inte förhandsröstat har jag idag besökt vallokalen. Hade helt klart vem jag skulle rösta på bara en timme innan vi gick iväg, men ändrade mig faktiskt i sista stund. Typen jag hade tänkt rösta på är en redan aktiv person som jag vet att kommer att väljas in, men när jag sedan började forska runt bland de andra i samma parti så ändrade jag mig. Hittade en ung och vettig person som verkade ha rätt (=mina) prioriteringar inom företagande och ekonomi, så kände jag att jag ville stöda denna person istället. Så det blev en sista-minuten-ändring där!

image

På väg till vallokalen, iklädd min nationaldräkt.

Nu skall jag packa ihop en väska inför den kommande veckan. Tänkte flytta in hos mamma & pappa för några nätter från och med imorgon. Känns tryggare så ifall bebis skulle få för sig att det är dags att komma medan killen är på jobb några dagar framöver!

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Varje morgon när jag vaknar så glor jag igenom alla sociala medier i hopp om att knodden din tittat fram!! Sjukt otålig haha, vill ha bebisbilder och hela faderullan 😀

    1. Haha, jasså!? 🙂 tror nog du får vänta en stund ännu innan det dyker upp några sådana bilder, men man vet ju aldrig när det behagar för damen att komma ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *