19.4.2014 – Morning glory

Vilket sätt att börja sin dag på alltså! Tog hissen upp till 14:de våningen till hotellets gym tidigt imorse och nötte på deras löpband i en halvtimme. Sedan körde jag överkropp i ytterligare 30 minuter. Hoppade i duschen och gick sen ner på frukost tillsammans med killen som redan varit på jobb i några timmar.

image

Blev ev lite besviken när jag vaknade och inte såg längre än till nästa hustak. Hade ju blivit lovad full sol och blå himmel, och allt jag såg var en tät dimma. Nu har det i alla fall klarnat upp till det väder jag förväntade mig och jag skall söka mig in mot city. Judits står nog först på schemat och sedan kanske lite häng i Kungsträdgården.

image

image

Följ min blogg med Bloglovin

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *