19.2.2017 – Besvikelsen

Alltså jag är så besviken på gårdagens Mello. HUR kan inte Krista komma vidare när någon sjuttons boogieman blues går direkt till final. VAD SYSSLAR NI MED SVERIGE? Men skicka en korvgubbe till Eurovision ni, det blir säkert jätte bra. Haha!

Nåja. Livet går vidare och vi har haft en riktigt seg och skön söndag. Svärmor och svägerskan var på besök i några timmar, men förutom en promenad tillsammans med dem har vi bara hållits hemma. Skönt så efter en hel helg på vift.

img_1688Lika barn leka bäst.

img_1694

Nu väntar tre dagar jobb, sedan har jag ”sportlov” och långledigt från torsdag-söndag. Då skall vi försöka röja upp lite träd som fällts på stugan och under helgen skall jag vara djurvakt på systers gård i Svartå. Så ser veckans planer ut.

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag tror orsaken att hon föll bort var att Sverige inte ”vågar” skicka en finne till eurovisionen. Vi finnar är ju inte precis kända för att slå igenom på en eurovision. Sen har hon ju deltagit redan utan lyckat resultat medan svenskarna deltagit med väldigt gott resultat flera gånger.
    Jag tror ej det hade med låten att göra alls utan helt enkelt med att hon är finne. Varför skulle dom ta ”risken” liksom för att hamna på samma placering som vi brukar stå. Jag kan ha totalt fel men så här ser jag på saken. Felet står inte i henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *