19.2.2015 – torsdag

image

Godmorgon på er! Här sitter jag och dricker morgonkaffe, fast det känns som om jag varit vaken i evigheter redan. Det var en livlig morgon i magen så det var så gott som omöjligt att få sovro efter kl.6. Hon börjar ha så kraftiga sparkar nu så de går liksom inte att ignorera mera. Som tur är de inte riktade upp mot revbenen (ännu) utan bara i sidan av magen.

Jag har eftermiddagspasset på jobbet idag, så jag har några timmar att utnyttja här på förmiddagen innan jag ska iväg. Har inte bestämt mig för om jag skall ta tag i ännu ett lass loppiskläder eller gå över huset med dammsugaren och dammvippan. Båda är i akut behov av omhändertagning.

imageVändagstulpanerna av mamma håller sig fortfarande fina ♥

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *