19.2.2014 – senaste veckans träning

Har haft riktigt bra träningsflyt sedan vi kom hem från resan. Ont i nya muskler varje dag, vilket bevisar att jag tränat varierande och utmanande (eller att jag bara blivit i grymt dålig form på min drygt 2-veckor långa träningspaus).
Ikväll sade dock kroppen ifrån. Vi avslutade handbollsträningarna med 6x100m rusher, och efter hälften domnade mina ben bort så jag knappt kände dem. Det var riktigt obehagligt! När känseln började komma tillbaka och jag satte mig i bilen för att köra hem slog det över i hård huvudvärk istället. Vet inte om detta berodde på syrebrist, att jag inte fick tillräckligt med syre till benen, eller kanske vätskebrist? Jag dricker typ två klunkar vatten på 1,5h träning och tidigare under dagen har jag inte heller druckit mer än ett glas vatten till maten (vilket iofs också är helt normalt för mig). När jag kom hem svepte jag två glas vatten och några minuter senare var allt som bortblåst!
Märkligt. Men där ser man hur kroppen säger ifrån när man inte sköter om den rätt. Så kom ihåg att tanka ordentligt hela dagen innan ett träningspass, med både vätska och mat!
 
Det blev inte mycket ordentlig träning under semestern, men däremot en hel del promenadkilometrar i mina snygga Nike skor.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *