19.12.2016 – Sjukstuga

Som jag befarade var det febern som var på väg. Minou fick feber igår kväll och sov igen väldigt oroligt hela natten. Som tur har vi en stor extra säng i Minous rum, så jag stängde dörren om oss och lade mig där och sov med henne, så fick sambon sova lite mer ifred i vårt sovrum. Sedan steg han upp med henne på morgonen istället så att jag skulle få sova vidare en stund.

img_5524

Idag har hon legat däckad i soffan och sett på barnsånger största delen av förmiddagen, men nu fick jag henne äntligen att somna uppe i sin egen säng. Hoppas hon sover gott nu några timmar så hon är lite piggare sen.

Själv ska jag också försöka vila en stund, jag har ju inte heller sovit speciellt mycket de två senaste nätterna. Sedan kommer svärmor och avlöser mig en stund, då skall jag kila in till stan och handla de sista oköpta julklapparna till gudbarnen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *