19.12.2014 – Nu blir det bråttom

Ojojoj. Nog visste jag ju att jag inte var den enda som var sent ute med julklapparna i år. Men när svenska kunder gör beställningar och skriver att det är julklappar som de gärna vill ha innan jul så får man ju en liten klimp i magen. Visst, att gå i butiker och handla ett par dagar innan jul, men att göra utländska nätbeställningar känns lite riskabelt. Det gör inte ens jag, haha!
Självklart gör jag allt jag kan för att beställningarna skall komma fram till jul, har till och med betalat dubbelt upp i postkostnader för att få dem fram på snabbaste vis. Men tyvärr så kan jag ändå inte garantera att de hinner fram på ett par arbetsdagar (ja, det är faktiskt bara två vardagar kvar innan jul!). För hur mycket jag än vill kan jag inte påverka postgången. Hoppas, hoppas att alla kunder hinner få sina beställningar i tid, så de sedan kan ha en riktigt lugn och fridfull jul.
 
 
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Oh, blev lite småstressad då jag läste detta! 😀 Men hoppas, hoppas att posten jobbar till deras fördel så att de får sina varor! 🙂 Bra service du ger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *