19.12.2014 – Fråga på

IMG_0331-1

Jätte jätte jätte länge sen jag haft en frågestund här på bloggen, så kan tänka mig att det finns lite smått och gott ni går och klurar på nu angående bebis, jobb etc. Dessutom har hit kanske också hittat några nya läsare som inte känner mig så bra än? Så vi kör helt enkelt en frågestund här i kommentarsfältet nu! Fråga på, så svarar jag på frågorna så fort jag hinner.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Har det redan fixat sig med din butik sen under din mammaledighet? Det måste ju vara lite extra mycket att pussla ihop med ett eget företag.

  2. Tycker mig minnas att du i ett inlägg under hösten berättade att ni planerar att lägga upp ert hus till försäljning. Vart tänkte ni flytta?

  3. Var graviditeten länge planerad? Hur visste du i så fall att det är dags att prova bli gravid? Vilka platser skall man absolut besöka i Ekenäs, vintertid och sommartid? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *