19.11.2016 – Kalaslördag!

Ai että, vilken bra-fiilis-lördag! Först firade vi pappa som fyller år på måndag, över en kaffe hemma hos föräldrarna i Karis. De rymmer iväg på resa imorgon så vi fick fira lite i förväg. Vi hade samlat ihop till en gemensam gåva och det blev nya fendert skydd, nya rep och en vimpel till båten. Plus en ordentlig arbetsjacka. Jag hade också skrivit ihop ett litet rim åt honom. Vill ni höra?

Att du nu är 60 år fyllda, gör nog många förbryllda. Du flänger och far, som en ”unger” kar. Med en passion för havet och en båt som får många att titta, hoppas vi att denna gåva skall hjälpa dig till nya bryggor hitta.

img_5442

img_5431

Minou gjorde sig kalasfin i ny tunika och nya kängor, som vi köpte av Johanna förra veckan när vi var där och hälsade på deras lilla Anian. Älskar kängorna! ♥

img_5443

Efter kaffet var det dags för oss att ta emot ÅIFK (Åbo) som vi förlorade mot i säsongspremiären (då jag låg på en strand i Kroatien). Den här gången slog vi dem och det kändes så jäkla nice! Så det här var en kalaslördag på alla sätt och vis. Nu skall jag fortsätta kalasa med en chokladplatta och en serie i soffan.

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *