19.10.2017 – nattbagaren

Klockan har knappt passerat tio och det känns för mig som om jag nu sitter uppe mitt i natten och skriver. Det säger väl ganska mycket om mina läggningstider nuförtiden. Jag brukar alltid försöka gå och lägga mig så fort lillebror Milton somnar och de senaste kvällarna har han faktiskt somnat redan mellan 21-21.30. Men ikväll har jag bakat undan lite inför lördagens dop för att inte ha så mycket att stå i imorgon. Den här gången har jag valt att göra allting glutenfritt och använt mig av Malins recept från boken Malins nya mat – glutenfri mat för livsnjutare! Ikväll bakade jag Nutella cupcakes och imorgon skall jag laga en äppelpaj och en halloncheesecake. Det skall bli intressant att se vad det blir till! Glutenfritt är ju alltid en utmaning kan jag tycka.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *