20.1.2018 – Svar på frågor del 3

Blir det någon gång ett tredje barn, eller är två max?! Bästa och sämsta med att vara mamma? Och så önskar jag ditt bästa vardagsmiddagsrecept tack 🙂

Som det känns nu är två barn alldeles perfekt och helt tillräckligt. Att vara gravid har inte alls varit något jag trivts med någondera gångerna, men i slutändan är det självklart värt besväret då man får sitt ”pris”! Såklart kan det hända att jag är av annan åsikt om 3-4 år igen, men att skaffa barn efter 35 känns inte helt lockande det heller. Så som det ser ut nu är två alldeles tillräckligt.

Det bästa med att vara mamma är den ändlösa kärleken till sitt barn. Att följa med deras utveckling, se ivern i dem över löjliga små saker och att helt enkelt kunna vara någons viktigaste person. Det sämsta är att man alltid går med en liten oro i magen över att något skall hända ens barn. Jag är livrädd för att vi skall krocka med bilen när barnen är med, att de skall springa ut framför en bil, att de skall bli allvarligt sjuka… Listan kan fortsätta i evigheter. Läste igår på nyheterna att två små barn dött i en krock i hemtrakterna och jag får riktigt ångest i kroppen av att läsa om sånt. Största mardrömmen för en förälder!

Mitt bästa vardagsmiddagsrecept. Det blir svårt för jag är urusel på att laga mat, haha! (Det enda sambon tycker jag är bättre på att laga är makaronilåda, lär få till den rätta konsistensen där.) Men mitt bästa tips till vardagsmiddag är tortillas/tacos. Går att variera enkelt med olika fyllningar, är rätt så hälsosamma om man byter ut det vita brödet till något hälsosammare och framför allt supergott! Vi äter det allt för sällan nu när jag tänker efter.

Tänker du inte fortsätta jobba inom bokföring nu när du är utbildad inom det? Va skulle du VILLA jobba med om du fick bestämma?

Jag skulle gärna vilja läsa in mig djupare på bokföring och jobba ett tag som bokförare för att få ordentligt grepp om det. Det finns så mycket att lära och bäst lär man sig ju genom att göra det i praktiken. Men jag vet inte om jag vill jobba med det resten av livet. Jag skulle dock kunna tänka mig kombinera bokföringen med andra arbetsuppgifter. Just nu känns det som att ett arbete som kombinerade mode och ekonomi skulle vara drömjobbet, typ controller på en kläd/inredningskedja. Analysera försäljning, lägga upp budjeter, komma med utvecklingsförslag i butikerna och kanske jobba fram visuella lösningar som kunde boosta försäljningen på de områden som bör förbättras. Sånt skulle vara så kul!

Då var de sista frågorna besvarade. Hoppas ni uppskattar svaren och fick de svar ni förväntade er. Kram på er!

 

You may also like

2 kommentarer

  1. Hur varmt har det varit kvällstid på Teneriffa? Klarar man sig med shorts/kjol eller behövs långbyxor och tröja? Mvh en som åker dit inkommande vecka 😊

    1. Tycker det har varit ovanligt varma kvällar, men långärmad och tunn tröja behöver man nog med sig. Jag har gått med tunna långbyxor eller långklänning och klarat mig utan att frysa. Någon tjock tröja eller rock har jag inte heller använt. Skulle gissa att kvällstemperaturen legat på ca.18 grader. Det lovas fint väder nästa vecka, njut av din semester! 😊☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *